Lemmer,
De Boonen 11

 € 395.000,00 k.k.

Locatie op kaart

Omschrijving:
deze sfeervolle geschakelde 2-onder-1 kap woningen en ruime vrijstaande houten berging (ca. 30 m²) zijn gelegen op het woon/werk bedrijvenpark Lemsterhoek. Deze “LOGHOMES’ zijn opgebouwd met ronde grenen boomstammen (20 cm) uit Lapland en hebben een dak van geglazuurde dakpannen. Beide woningen beschikken hierdoor over een hoge isolatiewaarde en goede klimaatbeheersing. Het geheel is gebouwd in 2007 en gelegen op een perceel van 830 m², met bij iedere woning een ruime tuin op het zuidoosten welke zijn voorzien van een gazon, grindpad. Voor de woningen is er parkeergelegenheid aanwezig.

Woning 1
begane grond: royale hal met tegelvloer, toilet, moderne keuken met natuurstenen mozaïekvloer, v.v. diverse inbouwapparatuur en granieten keukenblad. Inpandige bijkeuken met tegelvloer met voorraadkast. Royale living met velux dakramen en openslaande tuindeuren. Luxe badkamer met zwevend toilet, wastafel, stoom/whirlpoolbad en douchecabine met radio en LCD tv.
Royale ouderslaapkamer (ca. 15 m²) en twee slaapkamers van ca. 8 m².
verdieping: vide, ruime vierde slaapkamer met luxe douchecabine, wastafel, eigen toilet en dakramen.
Woning 2
begane grond: hal, moderne keuken  met diverse inbouwapparatuur, Royale living met whitewash vloer en openslaande tuindeuren. Luxe badkamer met wastafel, stoom/ bubbelbad, douchecabine en zwevend toilet Twee slaapkamers (ca. 15 m² en ca. 8 m²) en houten trap richting de vide. Hal en badkamer zijn beide voorzien van een natuurstenen vloer.
verdieping: ruime vide, twee slaapkamers (ca. 21 m² en 11 m²) en CV-ruimte (ca. 4 m²) te gebruiken als wasruimte. Alle kamers zijn voorzien van Velux dakramen.
                                                                                                            
De woningen zijn voorzien van dubbele beglazing en hebben energielabel A.